Avís Legal d’Evolution Tendel XII, SL

1. Informació General

De conformitat amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa que el lloc web https://tendelpro.cat i els seus derivats internacionals (.com, .fr, .pt, .cat, entre d’altres) (d’ara endavant, el “Lloc Web”) és operat per Evolution Tendel XII, SL (d’ara endavant, “l’Empresa”), amb domicili a A. Portugal, 14 – Aranda de Duero (Espanya), CIF B09536152, i inscrita en el Registre Mercantil de Burgos T 651, L 442, F 125, S 8, H BU 14575, I/A 1 (12.06.12).

2. Condicions d’Ús

L’ús del Lloc Web li atorga la condició d’usuari (d’ara endavant, l'”Usuari”) i implica l’acceptació de tots els termes inclosos en aquest Avís Legal. L’Usuari ha de llegir atentament aquest Avís Legal cada vegada que accedeixi al Lloc Web, ja que el mateix pot patir modificacions.

3. Propietat Intel·lectual i Industrial

Tot el contingut del Lloc Web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu, textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, enllaços i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font, són propietat intel·lectual de Trece Treces Digital, Societat Limitada, amb NIF B1399578 i domicili a Jacarandas, 2 Of.333 de Burjassot 46100 València. Aquests drets estan cedits a l’Empresa sota el vigent contracte de prestació de serveis entre ambdues entitats.

4. Exclusió de Responsabilitat

L’Empresa no garanteix la continuïtat, disponibilitat i utilitat del Lloc Web, ni dels Continguts o Serveis. L’Empresa farà tot el possible pel bon funcionament del Lloc Web, no obstant això, no es responsabilitza ni garanteix que l’accés a aquest Lloc Web no sigui interromput o que estigui lliure d’errors.

5. Política de Privacitat i Protecció de Dades

L’Empresa es compromet a tractar les dades personals de l’Usuari de conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent en matèria de protecció de dades, i en el marc del que s’estableix en la seva Política de Privacitat.

6. Legislació Aplicable i Jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix per la legislació espanyola. Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb aquest Lloc Web o de les activitats en ell desenvolupades, Evolution Tendel XII, SL i l’Usuari, acorden sotmetre’s als Jutjats i Tribunals del domicili de l’Usuari, sempre que el mateix estigui situat en territori espanyol.