Política de privadesa

1. Identificació del Responsable

El lloc web https://tendelpro.cat així com totes les seves versions internacionals, és operat per Evolution Tendel XII, SL, amb domicili a A. Portugal, 14 – Aranda de Duero, Espanya, i CIF B09536152.

2. Recull de dades personals

Recopilem dades personals a través de formularis de comentaris, registres d’usuaris i altres interaccions amb el nostre lloc. Això inclou, però no es limita a, nom, adreça de correu electrònic i adreça IP per a la detecció dspam i seguretat.

3. Ús de galetes

Utilitzem cookies per millorar l’experiència de l’usuari al nostre lloc. Aquestes galetes poden emmagatzemar informació com preferències de visualització i detalls dinici de sessió. Els usuaris poden gestionar les vostres preferències de cookies a través del vostre navegador.

4. Contingut Incrustat d’altres llocs web

Els articles d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat d’altres llocs web, que es comporta de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altre lloc web.

5. Compartició de dades

Les dades personals poden ser compartides amb serveis de detecció de correu brossa i altres eines de seguretat. En cas de restabliment de contrasenya, l’adreça IP de l’usuari s’inclourà al correu electrònic de restabliment.

6. Retenció de dades

Retenim les dades personals indefinidament per reconèixer i aprovar comentaris de seguiment i gestionar perfils d’usuari. Els usuaris poden veure, editar o eliminar la vostra informació personal en qualsevol moment.

7. Drets dels Usuaris

Els usuaris tenen dret a sol·licitar una còpia de les dades personals emmagatzemades ia demanar l’eliminació de les dades personals, excepte les que estem obligats a conservar per raons administratives, legals o de seguretat.

8. Transferència de Dades

Els comentaris dels visitants poden ser revisats per serveis automàtics de detecció dspam.

9. Política de Privadesa de Serveis i Proveïdors Externs

Ús de Gravatar a Comentaris

En comentar a la nostra plataforma, es pot utilitzar Gravatar. Consulta la política de privadesa de Gravatar per a més informació.

Precaucions amb Imatges Pujades

En el nostre compromís amb la privadesa i seguretat dels nostres usuaris, volem destacar una consideració important respecte a les imatges que puges al nostre lloc web. Et recomanem encaridament evitar la pujada d’imatges que continguin dades d’ubicació incrustades (conegudes com a dades EXIF de GPS).

Què són les Dades EXIF de GPS?

Les dades EXIF (Exchangeable Image File Format) són un conjunt dinformació adjunta a les fotos digitals. Això inclou detalls com la marca i model de la càmera, la data i l’hora de la foto, i, en alguns casos, la ubicació geogràfica exacta on es va fer la imatge.

Riscs de Compartir Dades d’ubicació

En compartir imatges amb dades EXIF de GPS al nostre lloc, corres el risc que altres usuaris puguin descarregar aquestes imatges i extreure aquestes dades, obtenint així informació precisa sobre on es va fer la foto. Això podria comprometre la vostra privadesa o seguretat personal, especialment si les fotos es van prendre a la teva residència o llocs freqüentats regularment.

Com prevenir la compartició de la vostra ubicació

Per protegir la vostra privadesa, us aconsellem eliminar les dades d’ubicació de les imatges abans de pujar-les. Això es pot fer a través de diverses eines i aplicacions dedició de fotos que permeten veure i eliminar les dades EXIF. Assegureu-vos de revisar i netejar les vostres imatges abans de pujar-les al nostre lloc web.

10. Informació de Compres i Pagaments

Entenem la importància de manejar de manera segura i confidencial la informació relacionada amb les teves compres i pagaments al nostre lloc. En fer una compra, necessitem recopilar certa informació que és essencial per processar la teva comanda.

Informació Recopilada Durant el Procés de Compra

Durant el procés de compra, recopilem detalls com el teu nom, adreça de facturació, adreça d’enviament, adreça de correu electrònic, número de telèfon i detalls de la targeta de crèdit o mètode de pagament seleccionat. Aquesta informació és utilitzada exclusivament per processar la teva comanda, gestionar l’enviament, proveir suport al client i, en casos requerits, complir les nostres obligacions legals.

Seguretat en el procés de pagament

La seguretat de la teva informació personal és la nostra màxima prioritat. Ens assegurem que totes les transaccions es facin mitjançant connexions segures i xifrades, i que les teves dades siguin processades amb el més alt nivell de seguretat i confidencialitat.

11. Polítiques de Privadesa de Proveïdors de Pagaments

Treballem amb diversos proveïdors de pagaments reconeguts per oferir-te opcions segures i fiables en fer les compres. És important que conegueu com aquests proveïdors gestionen i utilitzen les vostres dades personals.

PayPal

PayPal és un dels nostres principals proveïdors de serveis de pagament. En seleccionar PayPal com a mètode de pagament, algunes de les teves dades seran compartides amb ells per processar la transacció. Pots consultar la política política de privadesa de PayPal aquí.

Strip

Stripe és un altre proveïdor de serveis de pagament que utilitzem. Igual que amb PayPal, certa informació necessària per processar el pagament serà compartida amb Stripe. Per a més detalls sobre com Stripe maneja la teva informació, visita la seva política de privadesa aquí.

Altres proveïdors de pagaments

A més de PayPal i Stripe, podríem treballar amb altres proveïdors de pagament. T’animem a revisar les polítiques de privadesa de cadascun d’aquests proveïdors abans de completar la teva compra, per estar completament informat sobre com es manejarà la teva informació personal.

12. Ús de serveis externs com Google Web Fonts, YouTube, Vimeo i SoundCloud

Al nostre lloc web, utilitzem diverses eines i plataformes per enriquir la teva experiència. Això inclou Google Web Fonts, YouTube, Vimeo i SoundCloud. És important que conegueu com aquests serveis externs poden recopilar dades i l’impacte que això pot tenir en la vostra privadesa.

Google Web Fonts

Per a una presentació uniforme de les fonts, el nostre lloc utilitza Google Web Fonts. Quan obris una pàgina, el teu navegador carrega les fonts web requerides a la memòria cau per mostrar textos i fonts correctament. Això implica que el vostre navegador estableix una connexió directa amb els servidors de Google, i Google s’adona que el nostre lloc web va ser accedit a través de la teva adreça IP. L’ús de Google Web Fonts es fa en interès d’una presentació uniforme i atractiva del nostre plugin. Més informació a la FAQ de Google Web Fonts ia la política de privadesa de Google.

YouTube

El nostre lloc web utilitza connectors de YouTube per integrar i mostrar contingut de vídeo. Cada vegada que visites una pàgina amb un plugin de YouTube, s’estableix una connexió amb els servidors de YouTube, informant YouTube sobre les pàgines que has visitat. Si esteu registrats al vostre compte de YouTube, YouTube pot associar el vostre comportament de navegació directament amb el vostre perfil personal. Podeu evitar-ho tancant sessió al vostre compte de YouTube. Troba més detalls a la declaració de protecció de dades de YouTube.

Vimeo

Utilitzem característiques proporcionades pel portal de vídeo Vimeo. Si visiteu una de les nostres pàgines amb un plugin de Vimeo, s’estableix una connexió amb els servidors de Vimeo. Vimeo és informat sobre les pàgines que has visitat al nostre lloc. Si tens un compte de Vimeo i no vols que associï el teu comportament amb el teu perfil a Vimeo, tanca sessió al teu compte de Vimeo. Més informació a la política de privadesa de Vimeo.

SoundCloud

En algunes de les nostres pàgines, poden estar integrats plugins de la xarxa social SoundCloud. En visitar les nostres pàgines amb un plugin de SoundCloud, s’estableix una connexió directa entre el vostre navegador i el servidor de SoundCloud, permetent a SoundCloud rebre informació sobre la vostra visita des de la vostra adreça IP. Si feu clic als botons “M’agrada” o “Compartir” mentre esteu connectat al vostre compte de SoundCloud, podeu enllaçar els continguts de les nostres pàgines amb el vostre perfil de SoundCloud. Més informació a la política de privadesa de SoundCloud.

13. El teu Consentiment i Drets

A [Nom de l’Empresa], valorem i respectem la teva privadesa, garantint els teus drets en relació amb les dades personals que recopilem. Si voleu exercir qualsevol dels vostres drets, com l’accés, la modificació o l’eliminació de les vostres dades, si us plau envieu un correu electrònic a info@tendelpro.com.

Dret d’accés

Tens el dret de sol·licitar una còpia de les dades personals que tenim sobre tu. Per accedir a aquesta informació, contacta amb nosaltres a través de info@tendelpro.com. Ens comprometem a proporcionar-te aquesta informació de manera oportuna.

Dret de Rectificació

Si trobes que les dades que tenim són inexactes o incomplets, pots sol·licitar-nos la seva actualització o correcció enviant un correu electrònic a info@tendelpro.com.

Dret de supressió

Si vols que eliminem les teves dades personals dels nostres registres, envia’ns la teva sol·licitud a info@tendelpro.com. Atendrem la teva petició de conformitat amb les lleis de protecció de dades aplicables.

Consentiment informat

El teu consentiment per al processament de les teves dades personals és fonamental. Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment enviant un correu a info@tendelpro.com.

Assistència Tècnica

Per assistència tècnica relacionada amb la teva experiència al nostre lloc web, incloent problemes de navegació o accessibilitat, si us plau contacta amb el nostre equip de suport tècnic a sstt@tendelpro. com.

Més informació i suport

Per qualsevol consulta addicional sobre els teus drets de privadesa o si necessites més informació, no dubtis a escriure’ns a info@tendelpro.com. Estem compromesos a protegir i respectar la teva privadesa.