Novetats Lliscador de Morter

Redueix el teu consum d’energia utilitzant lliscadors de morter.

La tarifa de discriminación horaria

Després d’una baixada del preu de la llum després d’assolir màxims històrics a l’agost de 2018, el cost per kWh (quilovatio per hora) ha tornat a pujar considerablement, provocant que les factures d’electricitat s’hagin encarit més d’un 10% des de l’exercici anterior, i fins un 85% en els últims 15 anys. A causa d’això, cada vegada són més els consumidors que prenen cartes en l’assumpte per abaratir la seva factura elèctrica, invertint si és necessari en mesures d’estalvi energètic, o intentant canviar de tarifa per buscar una altra més convenient.

Segons diverses associacions de consumidors com l’OCU (Organització de Consumidors i Usuaris) o Facua (Consumidors en Acció), la tarifa de discriminació horària pot ajudar a estalviar als usuaris. En què consisteix? Aquesta modalitat de tarifa presenta dos preus per al kWh en un dia, depenent de la franja horària. D’aquesta manera, la jornada es divideix en hores punta, les hores amb més demanda d’electricitat i, per tant, les més cares, i les hores vall, que són les hores que transcorren durant la nit i, per tant, les més econòmiques. Si es concentra part del consum durant aquest període, és possible aconseguir un estalvi considerable en la factura de llum. Moltes comercialitzadores, com HolaLuz, EDP o Endesa ofereixen aquestes tarifes. A través del següent enllaç pots obtenir més informació a aquest respecte: https://www.tarifasenergia.com/endesa/

Aquestes tarifes es poden contractar fàcilment per telèfon o per via online. Però en el cas que es prefereixi el tracte personalitzat, és possible acudir a una de les oficines comercials de qualsevol comercialitzadora, com Endesa a Bilbao o Burgos. Des d’allà, l’atenció al client d’Endesa, Iberdrola o altres companyies a Burgos o Bilbao podrà brindar un assessorament sobre quines tarifes poden ser les més convenients. Si passes tot el dia fora de casa, cal considerar contractar una tarifa amb discriminació horària.

Estalvi energètic amb lliscador de morter

Una de les raons d’un major consum energètic en una casa són els ponts tèrmics. Aquests ponts són fugues tèrmiques, petits recons o forats molt petits, a vegades microscòpics, per on surt i entra l’aire, provocant que la temperatura generada a l’interior d’una casa s’escapi cap a fora, o que la temperatura de l’exterior s’introdueixi en l’immoble, obligant els sistemes de calefacció o aire condicionat a treballar el doble per oferir la temperatura desitjada, i com a consequència d’això, generant un major consum energètic i un augment considerable de la factura.

Per aquesta raó és important implementar tècniques d’aislament tèrmic que trenquin aquests ponts tèrmics i impedeixin les fugues de temperatura. Hi ha diversos tipus i mètodes per aïllar; un d’ells és el SATE (Sistema d’Aïllament Tèrmic Exterior).

Aquest sistema es basa en l’aplicació de la façana d’un revestiment de morter aïllant protegit amb elements àrids aïllants i minerals, que permet la desaparició de la anomenada paret freda, reduint la conductivitat tèrmica més d’un 50% que els morters corrents. Per assegurar-nos que aquest morter complirà la seva funció, és necessari emprar un lliscador de morter, ja que aplica una dosificació regulable i uniforme, amb una filada normal i doble amb cambra intermèdia. Una altra de les avantatges dels lliscadors és l’estalvi en morter, reciclat i mà d’obra. Vols saber més sobre estalvi d’energia? Et convidem a llegir aquest article perquè aconsegueixis disminuir l’import de la teva factura energètica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *