Termes i Condicions d’ús

1. Introducció

En accedir i utilitzar https://tendelpro.cat, vostè accepta complir els següents termes i condicions (d’ara endavant, “T&C “). Aquests T&C regeixen l’ús del lloc web i tots els seus subdominis i extensions internacionals.

2. Identificació del Titular

Aquest lloc és operat per Evolution Tendel XII, SL, amb domicili a A. Portugal, 14 – Aranda de Duero, Espanya, CIF B09536152, i inscrita al Registre Mercantil de Burgos.

3. Ús del Lloc Web i Condicions de Venda

Aquest lloc web proporciona informació sobre els productes i serveis oferts per Evolution Tendel XII, SL i permet la compra d’aquests productes. Els usuaris han de fer servir el lloc de manera responsable i conforme a la legislació vigent. Totes les transaccions comercials realitzades al lloc estan subjectes a les següents condicions de venda, incloent informació sobre les comandes, preus, mitjans de pagament i processos de compra.

4. Propietat Intel·lectual i Industrial

Tot el contingut del lloc web, incloent textos, imatges i codi font, és propietat de Trece Treces Digital, Societat Limitada, i està cedit a Evolution Tendel XII, SL sota un contracte de prestació de serveis.

5. Protecció de Dades i Privacitat

La recopilació i tractament de dades personals es realitza d’acord amb la nostra Política de Privacitat.

6. Responsabilitat

Evolution Tendel XII, SL no es responsabilitza dels danys derivats de l’ús del lloc web o de la informació continguda.

7. Modificacions dels T&C

Ens reservem el dret de modificar aquests T&C en qualsevol moment. Les actualitzacions seran notificades als usuaris a través del lloc web.

8. Legislació Aplicable i Jurisdicció

Aquests T&C es regeixen per la legislació espanyola i qualsevol disputa relacionada amb ells se sotmetrà als tribunals de Burgos, Espanya.

9. Contacte

Per qualsevol consulta relacionada amb aquests T&C, si us plau contacteu amb nosaltres al mail: info@tendelpro.com.